Producten - StrengthenYourTeam

Ga naar de inhoud

Producten

STREAM kent een basis, plus, multi en pro versie afhankelijk van welk gebruik men voor ogen heeft; er bestaat ook een 'convert'-tool om het invoeren en/of converteren van CliftonStrengths profielen te vergemakkelijken.

In elke versie is de werkwijze zo dat men van een groep mensen, in stappen de resultaten bekijkt en de analyse doet naar/met een kleinere groep mensen die uiteindelijk als TEAM samen gaan werken.

Hiermee is het gemakkelijk om de individuele of groeps- CliftonStrengths resultaten in te voeren. Dit kan vanuit de individuele pdf reports van Gallup of de geëxporteerde groepsresultaten in een excel sheet. Als de geëxporteerde taal afwijkt van de taal waarmee uw STREAM product werkt, kunt u dat eenvoudig converteren; daarna rechstreeks copy & paste in STREAM.
In de basis versie is het mogelijk om van 100 of 250 mogelijke teamleden, de CliftonStrengths profielen zowel op team-niveau als individueel te bekijken/analyseren. Daarbij zijn inzichten mbt de top 10, last 5 en workzones snel te verkrijgen voor zelf geselecteerde combinaties van mensen die samen het team zouden kunnen vormen. Van elk talent/thema is detail informatie beschikbaar in omschrijving en diverse kenmerken.
In de PLUS versie is, naast de functionaliteit van de basis versie, het STREAM domain grid te gebruiken om vergelijkingen te maken, zowel individueel als tov het team. Er kan gemakkelijk dynamisch worden gefilterd uit de groep en in het team op basis van eenvoudige selectie mogelijkheden en automatisch creëren van totale overzichten op verschillende manieren. Deze overzichten zijn op meerdere manieren flexibel aan te passen naar eigen voorkeur; de grenzen tussen dominante, ondersteunende en minder talenten, zijn eenvoudig en dynamisch aan te passen. Het vergelijk tussen 2 medewerkers geeft snel inzicht in hun onderlinge talentverdeling en samenwerking.
In een internationale setting, is de MULTI versie van STREAM ideaal om naast NLD en ENG waarin de Basis en Plus versie beschikbaar zijn, alle gegevens die in de database gaan en er als overzicht en selectie/analyse uitkomen, in DE, ES, PT, ZH, JA en FR weer te geven. In combinatie met STREAM Convert wordt hierdoor 75% van de wereldwijde CliftonStrengths 'populatie' gedekt. Deze versie zal begin 2021 beschikbaar zijn.
Voor echt geavanceerd gebruik in een 'strengths' based organisatie, is de PRO versie de ideale tool. Naast de functionaliteit van de Plus versie, wordt de mogelijkheid geboden om meer detail analyses te doen van een mogelijk team: met pareto en star plots, analyse van gelijkenis tussen profielen, inter- en intra-acties tussen talenten gekoppeld aan frequentie en waarschijnlijkheid van voorkomen. Het CliftonStrengths profiel van een medewerker kan eenvoudig worden vergeleken met een andere medewerker, het team waar hij/zij deel van uitmaakt (of zal maken) en met de totale groep of het land waarin of waarmee het bedrijf zaken doet.
© Daruma People
Terug naar de inhoud